Toimistonhoitajan perjantaitervehdys

24.11.2017 14:51
Muutama perjantai on tässä kiireessä ehtinytkin mennä ohi ilman jo perinteiseksi muodostunutta perjantaitervehdystä, joten nyt on aika korjata tilanne.
 
 
Parin viime viikon aikana uusia jäseniä on tullut taas runsain määrin, itsenäisyyspäivän illalliskortteja on myyty niin, että niitä on jäljellä enää parisen kymmentä ja syyskokousta ollaan järjestelty yhdessä johtokunnan kanssa. Paljon siis on töitä riittänyt toimistolla.
 
 
Viime viikolla bussilastillinen Puertolaisia kävi tutustumassa saaren eteläosan jäseniin ja ehdittiin tähän väliin tehdä toinenkin, pienimuotoisempi ruokaretki La Perdomaan. Juttutuvassa on kuultu mielenkiintoisia esityksiä Katalonian historiasta ja runonlausuntaa Jenni Haukion toimittamaan kirjaan perustuen. Vesijumppakin alkoi Turquesan ihanan lämpimässä uima-altaassa runsaslukuisesti. Lukupiiri ja kirjoituspiiri potkaisiin vihdoin käyntiin ja jatkossa nämä harrasteryhmät kokoontuvat joka toinen viikko. Ensimmäinen patikka toteutettiin 31 innokkaan patikoitsijan voimin Calderan ihanissa maisemissa. Taidepiiriläisen kävivät Santa Cruzissa. Tanssikansaa viihdytti suomalaisartisti ihan Fuengirolasta asti muutamana tanssi-iltana.
 
Mitä sitten olisi tiedossa lähitulevaisuudessa? Tämän viikon sunnuntaina 26.11. on kerhon sääntömääräinen SYYSKOKOUS Valleluzissa kello 13.00 ensimmäisellä kutsulla. Jäsenille on lähetetty kutsu sähköpostilla/kirjepostilla. Jos et ole kutsua saanut, vilkaisehan sähköpostisi roskapostiin tai tiedotteisiin/mainoksiin, josko kutsu olisi vahingossa joutunut sinne 
 
Käsityökerhon tytöt järjestävät myyjäiset Pikku Pohjolassa tiistaina 28.11. kello 12-14. Tervetuloa ostoksille!
 
Juttutuvassa torstaina 30.11. pohdiskellaan ruokavalion ja elämäntapojen yhteyttä syöpään. Asiasta esitelmöi Olli Salovaara. Tervetuloa Valleluziin torstaina kello 14!
 
Joulukuun infotilaisuus järjestetään Valleluzin alasalissa sunnuntaina 3.12. kello 13. Huomioithan poikkeavan ajan! Infotilaisuudessa kerrotaan kerhon tulevista tapahtumista. Tervetuloa!
 
Itsenäisyyspäivän illallislippuja on myynnissä vielä parisen kymmentä. Liput on hyvä lunastaa kerhon toimistosta tai seurakuntakodilta ennen kuin ne loppuvat. Luvassa on upeat juhlat 100-vuotisen Suomen kunniaksi!
 
Loppuun vielä etsintäkuulutus. Kerho täyttää ensi vuonna upeat 40-vuotta ja etsimme historiikin kirjoittajaa. Onko sinulla sana hallussa ja mukavia tarinoita muistissa kerhon toiminnasta kuluvien vuosien ajoilta? Ilmianna itsesi kerhon toimistoon!
 
Tässäpä taisi olla tärkeimmät tällä erää. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaahan osallistua sunnuntaina syyskokoukseen! Pitäkäähän lakeistanne kiinni, viikonlopuksi ollaan luvattu kovaa tuulta!
 
Terveisin,
Niina

 

Takaisin