Perjantain tervehdys

01.12.2017 15:26
Perjantainen tervehdys toimistolta!
 
Taas on yksi viikko ja itseasiassa kokonainen kuukausi takana päin. Tänään alkoi joulukuu ja joulun odotus!
 
Ennen joulua kylläkin ehtii sattua ja tapahtua monenlaista. Mutta sitä ennen pieni katsaus kuluneeseen viikkoon:
 
Lankakorin tyttöjen jouluaiheiset käsityöt ja leivonnaiset vaihtoivat omistajaa tiistaina Pikku Pohjolassa hyvällä menestyksellä. Seuraavat myyjäiset pidetään Valleluzissa 16.12. kello 10-12. Pöytävarauksia (6€) otetaan vastaan ensi viikosta alkaen toimistolla.
 
Petankki-vuorot muuttuivat niin, että keskiviikon ja sunnuntaina kello 10.00 vuoro on AINOASTAAN jäsenille. Kello 12.00 vuoroon voi osallistua, vaikka ei jäsen vielä olisikaan :)
 
Juttutuvassa kuultiin tärkeää informaatiota ruokavaliosta, elintavoista ja syövästä. Kiitos Ollille hienosta esityksestä!
 
Vesijumppa aikaistui hieman, eli jatkossa Turquesan ihanan lämpimässä altaassa polskutellaan Riitan johdolla jo kello 14.45.
 
Sunnuntaiseen sääntömääräiseen kokoukseen osallistui 120 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin ensi vuoden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota ja hyväksyttiin uudet jäsenet. Kokouksessa annettiin myös siunaus Bel-Airin osakkeen myynnille ja kokoukselle jätetty ostotarjous hyväksyttiin.
 
Ja sitten hieman tulevasta viikosta:
 
Huomenna lauantaina 2.12. kello 13.00 on improvisaatioteatteri Kari Laihon johdolla. Tiedustelut suoran Karilta puh. 0505998141.
 
Sunnuntaina 3.12. on infotilaisuus Valleluzissa kello 13.00 alkaen. Infotilaisuudessa kerrotaan kerhon ja seurakunnankin tulevista tapahtumista esimerkiksi myyjäisistä, pikkujoulutansseista ja joulun ajan toiminnoista. Tervetuloa!
 
Tiistaina 5.12. patikoidaan San Pedroon (tai ainakin lähelle) Amin kanssa. Lisätietoja kerhon kotisivulta kohdasta "patikat"
 
Tiistaina 5.12. toimisto suljetaan poikkeuksellisesti jo kello 12.00. Kirjasto on avoinna normaalisti kello 14.00 asti.
 
Huomioithan, että kirjasto ja toimisto ovat ensi viikolla KIINNI keskiviikona, torstaina ja perjantaina. Keskiviikkona ja perjantaina on paikallinen pyhäpäivä, jolloin myös posti, pankit, viralliset toimistot ja suurin osa ruokakaupoistakin on kiinni.
 
Keskiviikkona 6.12. vietetään Suomen 100-vuotis juhlia ravintola El Gofiossa kello 17.00 alkaen. Meillä on tiedossa hurjan hienot juhlat, jota juhlimme 350 juhlavieraan kanssa. Lippuja on vielä muutama kappale myynnissä matti myöhäisille kerhon toimistossa. Tule hakemaan omasi heti maanantaina, jos sinulla ei vielä illalliskorttia juhlaan ole!
 
Huomiothan myös että keskiviikon juhlallisuuksien vuoksi ensi viikon keskiviikon BINGO ON PERUTTU kuten myös kielikurssin alkeistunti.
 
Torstaina 7.12. juttutuvassa Valleluzissa kello 14.00 hypnoositerapiasta kertoo Kalle Heino. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita!
 
Torstain 7.12 ATK-KLINIKKA ON PERUTTU, koska opettaja on ansaitulla Suomen-lomalla!
 
Perjantain 8.12 VESIJUMPPA ON PERUTTU koska allas on kiinni pyhäpäivän johdosta.
 
Ensi viikon keskiviikon, torstain ja perjantain aktiviteettien osalta, niiltä osin mitä en ole yllä jo erikseen maininnut, on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisen harrasteryhmän vetäjään ja tiedustella, pidetäänkö tunnit pyhäpäivistä huolimatta.
 
Siinäpä ne tärkeimmät tällä erää. Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti, vaikka paljon minulla asiaa tällä kertaa olikin.
 
Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille!
Toimistonhoitaja-Niina

 

Takaisin