Taidepiiri

Taidepiiri kokoontuu talvikaudella keskiviikkoisin kello 14.00 ja torstaisin klo 12.00 alkaen. Toiminta tapahtuu kerhon tiloissa Calle Iriarte 43:ssa mikäli ei ole etukäteen muuta paikkaa ilmoitettu. Opettajan ryhmissä taidemaalari/ pedagogi Siiri Niemelä.

Keskiviikkoisin taidepiirissä piirretään. Hyvä piirustustaito on kaiken kuvataiteen oppimisen äiti. Opetus alkaa alkeista; musta-harmaa-valkoinen- harjoitelmilla, elävän viivan etsimisestä. Mallina oksia, lehtiä, kuivakukkia etc. Piirustus on mukava harrastus kun sen oppii, lenkille mukaan pikku lehtiö ja kynä, piirtää voi missä vain. Oppitunnille A4/A5 piirustuslehtiö, pehmyt lyijykynä tai piirustushiiltä ja fiksatiivia, jos ostat hiiltä. Kurssille sopii max. 10 henkilöä ilmottautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu 5e/kerta.

Torstaisin klo 12-13:30. Kuvataidepiirissä maalataan pääsääntöisesti oppilaiden omista aiheista oppilaiden ehdoilla tukea antaen. Opetellaan myös eri tekniikoita; päällettäin maalaus, täplämaalaus, märkää märälle etc., jolloin yhteinen aihe. Mukaan A4/A5 sivuista valmiiksi liimattu lehtiö, pehmyt lyijykynä ym. työtarvikkeet. Kurssille sopii 7-8 henkilöä ilmottautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa perustetaan toinen ryhmä. Kurssimaksu 5e/oppilas.

 

**************************

***

Taidepiirin tekemiä ja painattamia joulu- ja onnittelukortteja on myynnissä kirjastossa, 1 e/kpl. Kortit kannattaa lähettää kirjekuoressa, posti kuljettaa ne näin nopeammin. Tuotto korteista tulee Tenerifen Suomikerholle.

Viikon taiteilijat 2018-2019

/album/taidepiiri/hpim2313-jpg/ /album/taidepiiri/viikon-taiteilija-jpg/ /album/taidepiiri/viikon-taiteilija-jpg3/ /album/taidepiiri/viikontaiteilija-17-12-jpg/ /album/taidepiiri/viikon-taiteilija-2-jpg/

Viikon taiteilijat 2017-2018

/album/viikon-taiteilijat/viikon-taiteilija1-jpg/ /album/viikon-taiteilijat/viikon-taiteilija-jpg2/ /album/viikon-taiteilijat/marja-leena-suomi-jpg1/ /album/viikon-taiteilijat/marjaleenasaari-jpg1/ /album/viikon-taiteilijat/anneliuutela-jpg/ /album/viikon-taiteilijat/mls-jpg1/ /album/viikon-taiteilijat/anita-viljanen-jpg1/ /album/viikon-taiteilijat/marjaana-viljanen-jpg1/